»Učitelju, gdje stanuješ?« Predstava mladih

Premijera scensko-glazbenog prikaza »Učitelju, gdje stanuješ?«, osmišljenog prema motivima knjige Bog u metrou, bit će na Uskrsni ponedjeljak 28. ožujka u 19.30 sati u župnoj dvorani u Kordunskoj ulici. Mladi naše župe i zbor Esprit strpljivo i marljivo su se pripremali za taj neobičan scenski događaj te će svojim snagama pokazati kako oni vide odgovor na to veliko pitanje, prikazujući brojne susrete Boga i čovjeka u strci svakidašnjeg života. Uz sudjelovanje velike družine razveselite se u uskrsno vrijeme, pođite na jednosatno putovanje iznenađenja i zapjevajte s mladim župljanima.
Upravo na dan 101. obljetnice blagoslova župne crkve sv. Blaža budite dionikom radosnog slavlja u kojem će naši mladi pokazati susret Boga s različitim ljudima, njihovim radostima, žalostima i snovima. Ulaz na predstavu je slobodan. Dobrodošli!

IMG_4509

»Ne miruj dok se u tvojoj duši, srcu i tajni tvog života ne dogodi takav susret. Ne miruj, nego neprestano istražuj: ‘Učitelju, gdje stanuješ?’ Traži prostor njegova boravka. Čim nađeš gdje stanuje, čim to otkriješ, bit će ti sve jasno.« (Z. Linić)