40 dana za život

Inicijativa „40 dana za život“

40 dana za život

Dragi župljani!

Zagreb postaje domaćin inicijative koja će tijekom korizme pokušati osvijestiti društvo za potrebu zaštite nerođenog života i progovoriti o problemu pobačaja. Riječ je o inicijativi „40 dana za život“ koja je već aktivna u 11 država svijeta, a ove godine po prvi put joj se pridružuje i naša zemlja.

Od 3. ožujka do 14. travnja svakodnevno će se boraviti ispred bolnice „Sestara milosrdnica“ u Vinogradskoj i ondje svjedočiti borbu za život, moliti i bdjeti za majke koje su pred pobačajem i njihovu nerođenu djecu. Budući da se cijela inicijativa odvija upravo na području naše župe, posebno smo pozvani uključiti se u nju. Mnogi mladi već duže vrijeme pripremaju sve potrebno kako bi se ostvario ovaj događaj, no potrebno je još mnogo ljudi spremnih na dodatnu žrtvu ove korizme. Upravo zato vas pozivamo da se svi pridružite – mladi i stari, zaposleni i nezaposleni – svatko može pronaći malo vremena tijekom tjedna i osobno stati na prvu crtu obrane života.

Za sve informacije i prijave za sudjelovanje u inicijativi javite se na broj 091/788 6908 (Katarina). Od srca vas pozivamo, odazovite se jer i vi ste potrebni inicijativi „40 dana za život“!