Šesti edukativni susret o trgovanju ljudima

Senzibiliziranje vjerskih zajednica u Hrvatskoj za problematiku trgovine ljudima
Adina Kero, Ropstvo našeg doba, Bugojno, 2014.
Šesti edukativni susret o trgovanju ljudima održat će se sa vjernicama i vjernicima Evangeličke Crkve

U sklopu projekta „Senzibiliziranje vjerskih zajednica u Hrvatskoj za problematiku trgovine ljudima (poglavito ženama)“, održat će se tijekom 2014./2015. godine 9 edukativnih susreta o trgovini ljudima u 9 različitih vjerskih zajednica u gradu Zagrebu.

Šesti edukativni susret održat će se sa vjernicama i vjernicima Evangeličke Crkve u Zagrebu, u župnoj dvorani sv. Blaža, Prilaz Gjure Deželića 64 [ulaz iz Kordunske ulice], 10. travnja 2015. od 18:00 do 21:00 sati.

Program susreta čini ispunjavanje različitih zadataka (upitnik, anketa, rad u skupinama, molitva) i izlaganje o temi trgovine ljudima.
Uz vjernike Evangeličke Crkve, s radošću ćemo o ovoj problematici promišljati i sa svim drugim vjernicima.

Broj sudionica i sudionika na ovom susretu je ograničen, pa je potrebno prijaviti se kod voditeljice projekta, s. Stanke Oršolić na broj mobitela:
+385 98 1980037 ili email: stanka.orsolic@gmail.com.

Projekt je podržalo Europsko društvo žena u teološkom istraživanju – Hrvatska sekcija (ESWTR-CS), a financira Ekumenska inicijativa žena (EIŽ) iz Omiša. Cilj projekta je uvidjeti kako se vjerske zajednice mogu uključiti i pomoći oko problematike trgovanja ljudima koja nadilazi granice, vjere, kulture i narode.

S radošću Vas očekujemo!
s. Stanka Oršolić, iz Družbe sestara Naše Gospe – Zagreb