Holywin - svetost pobjeđuje

Holywin – svetost pobjeđuje

Dragi mladi,
misno bdjenje uoči blagdana Svih Svetih pod nazivom „Holywin – svetost pobjeđuje“ održat će se u petak, 31. listopada u 18.30 sati u Međubiskupijskom sjemeništu na Šalati (Voćarska 106).

Misno će bdjenje predvoditi vlč. Ivica Budinšćak, povjerenik za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije, a scenskim prikazom nakon misnog bdjenja prikazat će se život bl. Alojzija Stepinca za čiju skorašnju kanonizaciju molimo.

U radosnom iščekivanju dana kada će biti proglašen svetim, mladima želimo približiti lik zagrebačkoga nadbiskupa kardinala Alojzija Stepinca te veliko svjedočanstvo vjere koje je dao svijetu ne posustajući u svojoj borbi za Istinu.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna mogu se nabaviti od ponedjeljka, 27. listopada u Uredu za pastoral mladih (Branjugova 1) od 9 do 17 sati.

Mlade iz Karlovca i okolice pozivamo na prvi karlovački Holywin koji će se u isto vrijeme održati u Nacionalnom svetištu sv. Josipa na Dubovcu. Program započinje svetom misom u 18.30 sati, a nastavlja se predstavom koja će prikazati živote četiriju svetaca: José Marie Escrive de Balaguer, Jozefine Bakhite, Josipa Kupertinskog i Josipa Benedikta Cottolenga.

Zazivajući zagovor našega blaženika, srdačno vas pozdravljamo!

 

Holywin - svetost pobjeđuje