Ispovijest londonskoga gangstera

Ispovijest londonskoga gangstera

Životna ispovijest Johna Pridmorea ostavlja bez daha. Odrastao je u londonskom East Endu. Već s 11 godina počeo je krasti, što ga je vodilo u provale i razbojništva. Zbog kriminala je završio u zatvoru za maloljetnike.

Radio je kao izbacivač u noćnim klubovima u West Endu što ga je povezalo s najopakijim bandama i uvelo ga u mračan svijet trgovine drogom, reketarenja i nasilničkog kriminala. Poslovi s drogom učinili su ga bogatim. Imao je luksuzan penthouse, sportske aute i lijepe žene. U jednom od obračuna je toliko pretukao čovjeka, da je bježeći s mjesta događaja mislio da je počinio ubojstvo.

Uslijedio je nadnaravni obrat i mukotrpan put traženja samoga sebe i Boga… O tom obratu, kao i o svom životu prije i poslije obraćenja vrlo dojmljivo pripovijeda  u otvorenoj i iskrenoj ispovijesti uobličenoj u knjigu “Ispovijest londonskoga gangstera”, koja je postala međunarodni bestseler.

U organizacije nakladne kuće Verbum sada dolazi u Hrvatsku kako bi svoju potresnu životnu ispovijest podijelio uživo sa publikom u Zagrebu i Splitu, svjedočeći o tome kako Bog može preobratiti živote ma koliko uništeni bili i da su milosrđe, milost i sloboda koje je on sam doživio dostupni svima.

Tribine i susreti s Johnom Pridemoreom, održat će se u sljedećim terminima:

ZAGREB:  četvrtak, 10. travnja, 18 sati, velika dvorana župe sv. Blaža (bivša “Kinoteka”), Kordunska 1